Boende

Höga Kusten är inte fel att stanna över på ett hotell. Här finns det en mängd olika boendealternativ som passar olika smaker och olika plånböcker och du bokar dem på hotellörnsköldsvik.se. Du kan satsa på lite lyxigare hotell, eller billigare alternativ som B&B eller vandrarhem. Det går även att tälta, hyra stuga eller hyra en lägenhet. Du bestämmer själv vad som passar just dig. Du kan dessutom med all fördel testa på flera olika alternativ. Särskilt om du ändå har tänkt att åka runt hela Höga Kusten och se olika platser.

Du som vill bo på hotell har flera olika alternativ att välja mellan. Bland annat så finns Docksta hotell, som ligger nära Ulvö-båtarna, Skuleberget och Skuleskogen. Du har även Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik om du vill bo lite mer i stadsmiljö. Du har också First Hotel Kramm i Kramfors, First Hotel Stadt i Härnösand och Hotell Höga Kusten.

Camping

Om camping och stugbyar är din grej, så finns det flera sådana att välja mellan på Höga Kusten. Det finns både i Docksta, Gullvik och Norrfällviken. Det är mysigt att campa, i alla fall under sommaren. Vilken camping du ska välja beror på var du befinner dig.

B&B är ett populärt alternativ till boende. Du får då både boende och frukost som ingår i priset. På Höga Kusten finns det gott om B&B, men du har även olika pensionat och vandrarhem om du föredrar det.

På Höga Kusten finns det även flera som hyr ut privat. Du kan även satsa på att bo på lantgård och testa på det livet.

Så ni ser att på Höga Kusten så finns det boende, som passar de allra flesta. Dessa kommer i varierande prisklasser. Det handlar även om huruvida ni är där över högsäsong eller inte och om du föredrar lyxhotell, budgetvariant eller andra former på ditt boende.